Fredag.

Godmorgon sömntutttar!

Fredag idag så härligt bara inte det, det är valborg så härlig känsla, men ett problem det är inget fint väder, men men det löser sig :). Snart ska jag bege mig till skolan, ska börja dagen med ett matte prov he-he skoj! efter skolan så ska jag hem och fixa greja och fixa hehe. Men nu ska jag äta up min frukost och sedan till skolan, ha jätte bra dag.






Dina läppar.



Tips!
Ljusa färger gör läpparna fylligare, medan mörka färger gör dem mindre framträdande.

Läppenna
För att markera läppkonturen, förhindra att läppstiftet flyter ut i de fina linjerna runt munnen, samt sitter kvar längre, är det bra att använda läppenna. För enklaste applicering börja med amorbågen och arbeta dig utåt med små fina drag. Börja därefter i mungipan och arbeta dig inåt och låt de båda linjerna mötas.

Tips!
För att hitta den läppenna som passar bäst, applicera läppstiftet du valt på baksidan av din hand. Applicera den läppenna du tror passar bäst vid sidan av läppstiftet. Du kan då se den kombinationen som passar bäst.

Fylligare läppar
Applicera en mjukgörare samt färg som vanligt och applicera sedan lite läppglans i mitten av din över- samt underläpp för att ge läpparna lite extra glans och fyllighet.

Blödande läppfärg
Applicera läppstift som vanligt. Doppa hörnan på en torr kilformad svamp i ett löst puder och dutta på de övre och lägre hörnorna av din mun och på kanten till läpparna. Borsta bort överflödigt puder med en oanvänd del av din svamp.

Snabba upp din läppbehandling
Investera i produkter som kan användas på mer än en del av ansikte, såsom läppar och kinder. Använd fullständigt tonade eller skinande läppbalsam istället för att lägga tid på att applicera läppliner och läppstift.




Så jäkla bra!






Torsdag.

Hejhallå!

Torsdag idag. Skoldagen har varit trist idag, för att torsdagr är så himla tråkiga. Efter skolan var det kyrka, rätt skoj idag tyckte jag, vi repeterade rätt mycket efter som nästa lördag gäller det, skoj :). Nu när jag kom hem så åt vi lite mat och nu ska jag städa mitt rum, för imorgon kommer the girls hit skojskoj.




Onsdag.

Hallå!

Igår onsdag så var det en kort och härlig skoldag, solen sken och det var jätte bra. Efter skolan så åkte jag och mamma och handla mat till fredag, för på fredag så är det valborg och då ska jag ha tjejorna här :) skoj. När vi kom hem så la jag in allt in kylen och sedan tog det lite lugnt kolla lite tv och så - min onsdag.





Svårt att stiga upp imorse.

Godmorgon!

Usch det var svårt att komma upp, det är riktigt trist väder ute :(. Men det är tisdag och det är en ganska tråkig skoldag den är så dryg precis som torsdagar. Efter skolan så ska jag nog bara vara hemma och plugga lite, hehe skoj :(, nah så där. Nej nu ska jag snart bege mig till skolan. Ha en bra dag ♥






Dina ögon.


Få dina ögon att se större ut!

Använd en fransförlängande mascara eller lösögonfransar – ju längre dina fransar är, desto större ser dina ögon ut. 
 Applicera lite ljust guldfärgad ögonskugga längs de inre ögonvråna för att få en öppnare blick.

Lägg en vit
eller cremefärgad eyeliner innanför de nedre fransarna för att få ögonvitorna att se större ut. 
 
Om dina ögon sitter tätt ihop, lägg en kajallinje omkring de yttre ögonvrårna och låt linjen fortsätta en bit utåt. Det får ögonen att se ut som att de sitter längre ifrån varandra.

Använd ögonskuggor i ljusa nyanser, men lägg gärna en mörkare skugga längs globlinjen och upp mot brynbenet.



Måndag igen.

Godmorgon!

Måndag igen, veckorna bara springer iväg tycker jag. Har presic gjort mig klar och äter lite frukost nu. Om en stund ska jag bege mig till skolan. Efter skolan så har jag inga planer på vad som kommer hända, vi får se.
Ha en bra dag.




Nya saker .














Jag = stekt tomat!

Hallå!

Dålig uppdatering jag vet förlåt.
I fredags, så var jag ute på kvällen jag och vi gick faktiskt till klagshamns strand ändå ganska läskigt tyckte jag, också inte bara det där var fullt med massa bilar osv.
I lördags, så var jag och familjen ute nästan hela dan och shoppa, när vi kom hem grilla vi lite mat och bara tog det lugnt hela kvällen faktiskt skönt (bilder kommer seedan ).
Idag, så har jag absolut inte gjort någonting, det ända jag har gjort är att sitta på altanen och solat och drukit en iskall cider och knapprat i mig vindruvor så härligt, men nu ser det ut som jag har legt på en grill jag ser ut som en grillad tomat, men det kommer nog lägga sig till imorgon joppas jag hehe.




Ser värre ut i verkligheten.


Helg.

Hallå!

Nu är jag hemma skönt. Skoladagen har varit bra, fick tillbaka mitt no-prov som jag skrev förra veckan och fick faktiskt stark VG på det jätte glad blev jag hehe :). Efter skolan följde jag med mamma och fixa lite saker, samt att vi åt ute vi åt middag på svågetorp, gott. Och nu är jag hemma. Om en timme ska jag ut och träffa kompisarna och grabbarna grus he-he.







Fredag !

Godmorgon fredag!

Åh det är fredag idag så härligt. Har nyss gjort mig klar och ska snart bege mig till skolan. Efter skolan har jag inga planer men på kvällen så ska jag nog ut med ett par tjej kompisar och softa lite hehe. Skoldagen är rätt lugn men dryg, den är så satans lång ju, trist värre. Nej nu har jag inte tid att sitta här, jag ska borsta tänderna sedan så ska jag bege mig. Puss & kram och ha en rolig fredags dag.♥





En dag kvar.

Godmorgon!

Torsdag idag, innebärs att det är en dag kvar till helg, det gillas. Jag har faktiskt innsätt att jag är grymt morgon pigg, vakna kvart i sex och kunde inte somna om hehe. Jag har nyss gjort mig klar och ska äta lite frukost snart, sedan beger det av till skolan. Efter skolan är det kyrkan, det är inte alls många veckor kvar skönt.
Men ha en bra dag.♥






Pontus på sin gula cykel.

Hejsanhallå!

Silken dag. Morgonen började bra, vädret var lite så där men det öll sig uppe hela dan. Och när jag skulle cyckla hem så började det as snö, man kunde inte missa flingorna, och när jag kom hem så var jag så jädrans blöt, jag fick nästan byta alla mina kläder jag hade på mig. Men när jag hade gjort det kom mamma hem och då körde vi till frissan och fixa hennes hår, hon klippte och slinga det, fint. Jag ska göra mitt hår till augusti, så efter sommaren typ. När vi kom hem så åt vi lite mat och sedan var jag och Pontus ute och cyckla han har faktiskt lärt sig det nu, han är jätte duktigt, tycker jag iallafall. Nu så ska jag börj plugga lite, jätte skön vecka har knappt några läxor :).




Onsdag.









Inget roligt väder.

Godmorgon!

Vad är detta för väder? Det regnar och är lite grått, det ska vara vår nu ju, inte sånt här. Men det är så skönt när man börjar sent, som idag börjar jag tio över nio det är jätte skönt faktiskt. Efter skolan idag s ska jag förlja med mamma till frisören, och se vad hon ska göra med sitt hår. Nej nu ska jag göra det sista sedan ska jag bege mig.


Så jäkla bra.






Ledig.

Hallå!

Åh idag har jag varit ledig, vi har nämligen studiedag idag så härligt. Idag så blev jag väckt av Pontus runt tio tiden, så då var det dags att gå upp, trist jag ville sova ut, menmen. När jag kom ner så åkte dem abdra och jag åt lite frukost. När mamma kom hem så fixa vi lite här hemma. Presic innan vi sen skulle åka och hämta Pontus så gjorde jag en kladdkaka till hans dagis, som dem ska ha imorgon till mellanmål.











Förbättra ditt hår.



Klipp inte för mycket
Hår växer ungefär 1 cm i månaden och går du till frisören varje/varannan månad och klipper av 3-4 cm kommer håret inte att bli längre. Så enkelt är det. Välj en frisör som inte klipper mer än du ber om.

Var försiktig
Ett hår som går ned på halva ryggen är skört. Slita inte i det utan var försiktig.

Borsta aldrig blött hår
Borsta aldrig håret när det är blött, det är elastiskt och mycket skörare. Red ut det med en bredtandad kam och hantera det försiktigt. Red ut alla tovor försiktigt från topparna och uppåt. Använd allra helst en kam utan "sömmar" eller skarvar.

Rengör regelbundet

Rengör dina borstar och kammar med jämna mellanrum, de blir snabbt fulla av fett, smuts, döda hudceller, rester av stylingprodukter och damm. Rengör med schampo, du kan skrubba kammen med en nagelborste och dra lite papper mellan tänderna.

Variera frisyren
Många med riktigt långt har det uppsatt i knut så att topparna skyddas från slitage som nedsläppt hår blir utsatt för. Det finns mängder av snygga knutar och håruppsättningar och håraccessoarer som diadem, hårband, klämmor och spännen. Att fläta håret på kvällen innan du går och lägger dig hjälper om du har problem med tovor och trassel.

Välj rätt accessoarer
Tänk på vad du använder i håret. Hårsnoddar med metall och klämmor med vassa kanter skadar håret, välj mjuka och släta håraccessoarer.

Använd schampo med måtta
Schamponera sällan och med lite schampo men använd mängder med balsam. Tar ditt schampo slut innan ditt balsam så gör du förmodligen fel. Schamponera bara en gång, en liten klick räcker. Försök tvätta håret mer sällan, schampo dagligen sliter på håret. Använd alltid massor av balsam, men inte på hårbotten, börja applicera balsam från öronen och nedåt, särskilt i topparna.

Undvik stylingverktygen
Fönen och plattången är onda mot ditt hår. Undvik dem så mycket som möjligt och låt håret självtorka. Även färgning sliter mycket på håret, blonderingar och blekningar är allra värst.

Tänk på maten
Ät nyttigt och varierat, särskilt b-vitaminer och e-vitaminer är viktiga för att få friskt hår. Sköt om dig.





En av mina favoriter.






Skönt att vara hemma.

Hallå!

Nu är jag hemma från en skoldag, skönt. Snart ska jag, mamma och brödrarna in till stan, för jag ska till frissan han ska titta på mitt hår, så ska vi se vad han kan göra med det. Efter det så ska vi hem och ta det lugnt, får se vad som händer. Nu ska vi åka så vi hörs senare.


Måndagens outfit.






En ny vecka.

Godmorgon!

Åh jag är pigg som en nötskärna idag, det är så skönt. Idag är det måndag en ny vecka. Denna veckan är ganska skön vi har nästan ingenting att göra. Nu ska jag börja fixa mig i lugn och ro faktikst, sedan ska jag jag till skolan. Efter skolan så har jag inga planer än så länge, jag får ta det som kommer. Ha en bra dag.♥



Burlöv centrum.

Igår så var jag och mamma på Burlövs centrum och ödsla massa tid. Vi gick runt i alla möljiga affärer och fynda. Där var med ett engelsk tjejband, minns inte vad dem hette men dem var väldigt bra.♥






Sommaren 09.





Rude boy.






Smink tips.


Smink för hud

Sen begynnelsens tid har vi strävat efter att få den perfekta babylena huden, utan för mycket glans eller för mycket matthet. Det finns oändligt många tips inom de här området men förutom de klassiska tipsen; drick mycket vatten, sov bra och mycket, stressa inte, rök inte, drick inte alkohol och ät bra mat, finns det andra knep man kan ta till för att uppnå önskat resultat.
Det senaste mest populära sminktips från makeupartister är primern. Den har en flytande konsistens och finns i olika färger som har olika användningsområden som att ta bort röda fläckar, gulaktig hy och tydliga blodkärl och andra blemmor. Med en primer som bas har du lagt den viktigaste förutsättningen för en felfri hy.

Ögon smink

Hur man ska sminka ögonen är väldigt individuellt beroende på vilka färger du har. Vanligtvis brukar man säga att grönögda passar i blåa ögonskuggor, brunögda i lila och bruna toner och blåögda passar i de flesta kalla färger. Märken som FACE och Make up store har många prisvärda coola ögonskuggor att välja bland.

Smink till läppar

För att ge illusionen om att ha större läppar finns det några alternativ. Det klassiska är att ha läppstift med ljus, rosa färger och läppglans. Man kan även måla lite utanför med en svag läppenna och dutta lite extra glans vid överläppens amorbåge. På senare tid har det dykt upp läppglans med ”plumping” effekt på marknaden. Meningen om hur bra de faktiskt fungerar är oenig men visst ger vissa lip plumpers märkbar effekt.



God natt.

Efter maten innan ikväll så gick vi ute och gick en stund. Det är jätte skönt att gå ut på kvällarna. När vi var ute passade vi på att cyckla med Pontus. Det är så att han har fått en cyckel av kusinen, och håller på att lära sig, men det går faktiskt bra. När vi kom hem så kollade vi på Talang en stund, och sen har vi bara zappat runt lite. Nu ska jag faktiskt sova, jag är så jädran trött, har nog sovit lite dåligt denna veckan menmen.
Sov gott.♥




Tipsar.



* Om ditt torrshampoo är slut så kan du faktiskt dutta barnpuder
 i hårbotten, det kommer att suga upp fettet.

* Om du vill att din ögonskugga ska sitta hela dagen så kan du grundar med en
ögonskuggeprimer, eller kan du dutta foundation på ögonlocket och försegla med puder.

*Om du vill att dina läppar ska se fylligare ut så kan du prova att måla munnen med ett
rosa läppglans och applicera därefter ett ofärgat, extra glansigt läppglans i mitten på din
underläpp.

*Om ditt lack på naglarna aldig hinner torka så gör så att stoppa fina fingrar i kallt vatten
i en skål, precis när du har lagt på det.






Solen gillas, eller?

Hallå!

Yes det är fredag och jag har äntligen slutat skolan, skönt faktiskt! Skoldagen har varit bra, vi hade ett no prov innan idag och det gick faktiskt bra tyckte jag, ganska lätt. Men annars så har faktiskt skoldagen gått snabbt, fedagr brukar annars vara så långsamma men ida gick det snabbt, det är ju faktiskt skönt. Nu så ska jag ta det lugnt, dem andra kommer lite senare och då blir det nog att äta middag och titta tv :).
Det som också har vrit bra är att solen har skinnnit hela dagen, bortsätt att det har varit halv orkan, så har det varit riktigt skönt, det gillas!








Dagens.






Inget roligt väder.

Godmorgon!

Vad är detta för väder? Det är helt grått och tråkigt idag. Nu på morgonen i skolan så ska jag börja med att skriva ett no prov, skoj? Naj det vet jag inte, men jag kan allt :). Efter skolan så har jag faktikst inga planer, jag tror att jjag ska bara hem och ta det lugnt. Nu så ska jag börja fixa mig, så jag skriver senare.


Sommrig outfit.






Öronhänge.





Jag ♥ solen och korta dagar.

Hallå!

Jag älskar solen verkligen! Den gör en på så mycket bättre humör, tycker jag iallafall. Efter skoldagen så åkte jag och ett par kompisar in till stan och lucha samt kolla runt lite. Vi åt en jätte god luch på Jensen och efter det så gick vi bara runt och kolla lite. Efter att vi hade gått en stund så träffa vi faktiskt dem andra i min klass, så vi gick lite med dem med :).
Nu ska jag börja plugga och senare ikväll kommer Celina gumman, vi ska nog gå en promenad har jag bestämt, och senare på kvällen så ska vi nog titta tv, och sedan ska hon sova här, skoj hehe :). ♥








Onsdag.

Godmorgon mina vännor!

Kvittrande fåglar, solen skinner stakt och det kommer en härlig värme in i rummet! Idag vill jag bara ha shorts och tunika, jag längtar tills man kan ha det! Men nu ska jag fixa mig och sedan åka till skolan. Efter skolan idag så ska jag och ett par tjejor in till stan och lucha, mysigt, det blir även att titta runt :).





Hopparen Pontus.

Igår på kvällen när det var så härligt väder så var jag och Pontus ute och hoppa på studsmattan. Lille Pontus är så duktig på att hoppa upp och ner :).













Härlig solnedgång.

Innan var jag ut på en promenad, och det var så härligt solen skenn så himmla fin över havet, det är jätte vackert och titta på. När jag kom hem så gjorde jag mig en kopp te och började plugga lite, för vi har en hel del denna veckan. Nu så sitter jag nästan sovandes i min säng, och har nyss borstat tänderna och ska faktiskt sova strax, är jätte trött. Godnatt♥




Är faktiskt ganska stolt över denna bild.









Kvittrande fåglar !

Hallå!

Åh vilken härlig känsla det var imorse när man steg upp. Kan man ha det bättre än att vakna att fåglarna kvittrar och att solen och den härliga lilla värmen kom in i rummet, nej det är så skönt och mysigt. Skolan idag har varit bra, ganska lugn och skön faktiskt. Nu har jag nyss duschat och ska ut i det härliga vädret nu en sväng :).







Dagens !










   

Kan man ha tunika?

Godmorgon!

Åh vilket härligt väder, jätte skönt faktiskt har lite lust att ha klänning, men det blir kanske för kallt, trist :(. Men nu håller jag på att fixa mig och ska snart gå ner och äta frukost, och efter det blir det av till skolan. Skoldagen är ganska lång men det går nog snabbt kan jag tror.
Have a nice day ♥


Ditt hår.



Platt hår!
Vill du få upp volymen ska du arbeta med rotlyftande produkter
och lyfter håret med en borste samtidigt som du fönar.
När håret är nästan helt torrt vänder du huvudet upp och ner
och växlar mellan kall luft och varm luft. Fixera sedan med en
anti-frizzprodukter.

Fett hår!
Håll den feta looken borta genom att tvätta håret varje dag
med ett milt shampoo och avsluta med ett lätt balsam på topparna.
Undvik också stylingprodukter i hårbotten och hoppa över olje och
silikonbaserad produkter. Om håret är så fett att det är otrevligt blankt
redan på eftermiddagen gör du klokt i att invinstera i ett torrshampoo
som du pudrar över hårbotten och sedan med några drag borsta ut i
längderna.

Fint hår!
Arbeta med två shampoo. Till skalpen tar du snabbköpets billighetsvariant
som innehåller mer vanligt renggörningsmedel. Det räcker för att tvätta
bort det överflödiga fettet som gör att håret lägger sig längs med kroppen.
Använd ett annat dyrare återfuktande specialshampoo till längderna och
applicera slutligen balsam enbart på topparna. Var sparsam med stylnings-
produkter som tynger ner, som gel, spray och silikon.





David Guetta!





Denna låt med en riktigt bra bas, det är pricken över iet!


Underbrat väder.

Hallå!

Lite kortfattat om min dag!

*Kyrkan.
*Mobilia hitta konfimartions klänning.
*Hemma ta det lugnt.

Nu ikväll har jag varit ute i det underbara vädret med Pontus vi har spelat fotboll och hoppat på studsmattan. Nu har jag nyss tvättat av mitt smink och ska faktiskt gå och lägga mig ska nog sätta på en bra film kan jag tror.
Så sov gott.♥



Tog den innan ikväll, så jädrans fin solnedgång!



En god frukt, ost, kex efterätt!

Hallå!

Åh nu har vi grillat och ätit jätte god mat. Efter mat så titta jag lite tv och nu har jag fixat lite till kvällen. Det blev en stor blomma med frukt och ost & kex gott! Så snart ska jag sätta mig i soffan och titta på en film med dem andra, hoppas ni får en bra kväll ♥




Super bra väder.

Hejhopp!

Åh vilket härligt väder det är idag, solen lysser men det blåser en hel del, tyvär. Igår kväll så var mormor här på middag. Vi grilla och åt jätte god mat, jätte trevligt faktiskt. Nu sitter jag och bara är i soffan ska snart duscha och sedan ska jag nog plugga lite kan jag tror att det blir, om inte annat kommer i mellan.


Fredag, så skönt!

Godmorgon!

Fredag, så skönt. Skolan idag fast den är lång, den är ända till klockan fyra pust! Menmen, efter skolan har jag inga planer ska nog bara hem och ta det lugnt. Nu ska jag äta lite frukost och sedan stcka till skolan. Ha en bra dag!








Lite nya saker !

Igår var jag iväg och köpte min efter längtade kappa. Och äntligen är den hemma. ♥






Och idag så fick jag två par nya skor som jag hade tittat ut igår. Dem vita pumpsen ska jag kanske ha på min konfimation, om inte ska jag hitta ett par andra.





Idrottsdag.

Hallå sötnos!

Åh vad skönt att sätta sig ner en stund. Skolan har varit roligt och lite jobbig. Vi har haft elevens val, fast alla åttor skulle ha idrottsdag. Så vi har spelat basket, vollyboll & handboll, det har varit jätte roligt, och jag kan säga jag är grym på att göra mål i handboll jag är bäst hehe! Menmen, när jag kom hem så hoppa jag in i dusch, åh det var så härligt att svalka sig för jag var ganska varm. Efter att ha duschat så satte jag mig och plugga. När klockan närma sig fyra så åkte jag till kyrkan, och var där till klockan blev sex, efter det åkte jag hem och åt mat, och nu sitter jag ner och ska ...plugga... hehe det är nog mitt älsklings sysselgörande, fast jag tittar faktiskt tv samtidigt :).


Det luktar ljuvligt gott!

Hej min vänner!

Åh solen har tittat fram hela dagen, inte det minsta regn så skönt!
Skolan dagen har varit okej, vi har haft prov idag, fast bara ett oförberätt prov. Ett gammalt nationel prov i hör engelska, och det gick fast bra tyckte jag, så hoppas läraren tycker det med :). Efter skolan gick jag hem, och när mamma var klar åkte vi en runda, vi hämta Pontus och sedan till ica för att handla mat till ikväll. För ikväll blir det årets första grillning, åh det luktar så jäkla gott och det känns så sommrigt. Ikväll kommer också Celina gumman, och hon ska även sova här skoj!





Solen skinner !

Godmorgon !

Åh solen skinner, så skönt man känner sig så mycket gladare och piggare av solen.
Idag är det en kort skoldag, så härligt, när jag kommer hem ska jag plugga och plugga! Nu ligger jag bara i min säng och kollar tv och ligger å dra mig lite, ska snart upp och sminka mig och lite sånt. Men nej nu har jag inte mer tid, hörs senare idag. Puss & kram.






Så bra.






Pluggdags!

Hallå!

Nu är jag hemma från en kanske skön skoldag. Eftersom det var efter lovet, så hade många jätte mycket att prata om vad dem hade gjort under lovet, men jag satt mest och lyssna. Efter skolan så gick jag till Pontus dagis och vänta på att mamma skulle komma och hämta mig & Pontus. Nu när vi har kommit hem så ska jag börja plugga vi har ganksa mycket till denna veckan tyvär.


En vecka till minst!

Godmorgon alla glädjespridande !

Åh det var segt att komma upp imorse, ur den härliga värmen ska man gå upp i lite kyla, nej tack, kan någon förlänga våra lov minst en vecka till? Men det är ändå kort vecka. Idag är det tisdag, och det ser ut som vädret blir som igår, lite regn och lite sol men man får hoppas på sol självklart! Efter skolan har jag inga planer änu får ta dagen som denna kommer! Ha en jätte bra dag så ses vi senare idag♥








En ny sommar hit.




Ta hand om sig själv.

Nu blir "Ta hand om sig själv". Jag har hårinpacning i håret och en kletig ansiktsmask, så härligt att göra detta, och det känns så fräscht tycker jag. Nu när jag sitter med detta ska jag passa på att läsa i min no bok, för vi kommer att ha prov nästa vecka, så jag tycker att det är lika bra att börja öva nu.



Jag älskar ansiktsmaskar, och vill därför visa två stycken som jag gillar jätte mycket. Den rosa är där "grus" i som renar änu mer huden, den rensar gammalt hud. Och den röda är en alovera och det gör att huden blir super mjuk och lenn, den luktar också fräscht!




Sista dan.

God förmiddag!

Måndag idag och skola imorgon, men det är en kort vecka sån tur är. Imorse var det upp igen och åka till kyrkan, men det gjorde inget att jag var upp i tid för jag vill få ut något av denna dan. Nu sitter jag i sängen, tittar och dricker te Mmm jag knarka te, det finns nog inget bättre. Ska snart börja plugga också och göra klart lite saker som jag inte har gjort klart.



Det är ganska tråkigt väder idag igen, regn regn!




Ny städat :).

Godkväll!

Mmm, gud vad här luktar gott i mitt rum det stinker verkligen ny städat, härlig doft. Nu ikväll så har jag städat mitt rum och plockat undan massor av grejor som inte stod där dem skulle stå, så tillbaka med allt på sin plats! Snart ska jag gå och duscha och sedan ska jag nog bara titta tv och ta det lugnt, måste verklingen njuta av dem två sista dagarna nu innan skolan börjar ingen. Imorgon ska jag upp i tid och åka till kyrkan, efter det får jag se vad som händer, så sov sött alla ♥









Perfekt foundation.



En perfekt foundation!

En perfekt underlagskräm, eller foundation, kan faktiskt göra underverk.
Den kan ge en grådaskig hy liv och lyster, den kan trolla bort pigmentfläckar
och den kan få djupa linjer att se mindre djupa ut. Men hur hittar du den
perfekta fondation? Ja, inte är det lätt för utbudet är gigantiskt. Börja med
att bestämma dig prisklass och välj sedan något för just din hudtyp. Har du
en fondation som du inte tycker att du kommer någonvart med? ja, då ska du
byta sort. Det går inte att trolla bort framträdande linjer i ansiktet genom att
fylla dem med en massa fondation, tvärtom blir rynkorna bara ännu mer fram-
trädande. Välj istället en fondation som stramar upp, fuktar och innerhåller
pigment som reflkterar ljuset och där med ger ansiktet ett slätare intryck.





Årets viktigaste dag!

Hallå!

Söndag och vädret är rent ut sagt pissit, det ös rengnar i stort sätt hela tiden, trist! Men imorse gick jag upp vid nio tiden för jag skulle till kyrkan, nu när jag var i kyrkan så sa dem att detta är årets viktigaste dag, bara så alla vet ;). Igår kväll så gick jag och la mig ganska tidigt klockan var nog redan tio, för att Pontus skulle sova hos mig, så vi gick upp läste en stund och sedan somna han och tydligen jag, viste jag inte. Men jag vakna sedan vi kvart i tre så gick jag upp hämta min mobil och borsta tänderna, ställde larmet och sedan gick jag och la mig igen ZZzzzz . Menmen nu har vi kommit hem från en runda och snart kommer mormor & Rune hit och fikar för vi ska inte på någon påskmiddag så därför ska vi fika lite tillsammans. Ikväll så börjar allvaret igen, jag ska ta fram skolböckerna och börja läsa, för jag sattsar högt med mina betyg, jag ska samt städa :).




Fick jag igår :)






Dagens låt!







Påskägg.

Hejhej!

Nu är vi inne. Jag har precis duschat och vi ska snart börja på maten. Ute har mamma satt blommor och jag har hoppat med Pontusen. om sagt var vi ska snart börja på maten och sedan ska vi fira lite påsk, hehe hoppas man får ett litet påskägg från påsk haren :).







Påskaftonsmorgon.

Hallå!

Lördag idag då snart skola :(. Men imorse så var jag uppe i tid och gjorde en jätte god påsk frukost till familjen, den bestod av allt, pannkakor, köttbullar, prinskovar, äggröra, frallor, massor av pålägg, melon & mycket mer gott :). Efter frukosten så gick vi ut dem andra körde och fixa några grejor. Nu är jag inne igen men ska snart ut igen ska bra äta någon lätt lunch först, för ikväll blir det ett litet påskbord. Solen skinner också idag igen oh det är jätte skönt, fast det blåser en hel del så det gör att det är rätt kallt.




Påsk pynt.

Hallå!

Åh nu ska man sätta sig i soffan och pusta ut!
Jag var innan i stan en snabbis och fixa en påsk present till mamma & pappa, hoppas dem blir glada för de dem kommer att få. När jag kom hem så var dem andra inte hemma så jag låg på studsemattan i tre kvart och lyssna på musik och solade lite, får passa på nu när solen är framme och när det är lite värme. När dem kom hem så var jag ute och städade lite och plocka undan, och fixa lite ute. När klockan var sex så gick jag in och gjorde mat till familjen och dem andra var där ute, mamma & Pontus påsk pynta lite.
Nu sitter vi i soffan och tittar på talang 2010 och än så länge är det ganska bra, många duktiga tycker jag. När de är slut så ska vi nog titta på solsidan.








Stan.

Nu ska jag in till stan en snabbis. Hörs när jag kommer hem puss & kram.








Fredag.

Godmorgon!

Ja då var det fredag, gud detta lovet har bara sprungit iväg, snart är det skola igen pust*!
Men jag vakna av att Pontus kallar på mig, så jag svarade - Ja. Efter det kom han upp och jag var helt yr vaken så han bara.

- Jag är polis släpp vapnen!
- Jo jag har många nu när jag ligger och sover :(.
- Nu skjuter jag dig, så kom han upp i sängen och sköt mig minst 6 ggr i huvudet.
- Jaha, godmorgon på dig med.

Men jag ska försöka komma in till stan senare för att fixa en liten sak. Ikväll blir det nog bara att vara hemma och ta det lungt, titta tv och äta något gott ikväll, vi får se vad som händer.



Lite nytt .












Hemma!

Hejsan!

Då var det en ny månad nya möljigheter och nya tag - skönt!
Då kan vi börja med i morse, vi var på hotellet till halv tolv tiden. På morgonen så åt vi en jätte god frukos som vanligt, dem har verkligen jätte god frukost på scandic. När vi hade ätit så gick vi upp på rummet och fixa ihop det sista, jag sminka mig och lite sånt. När vi var klara så packa vi in oss och körde, det blev ännu en shoppingdag! Jag köpte även nårgra saker idag :). När vi var klara vid fem tiden så började vi köra hemmåt och var hemma runt halv nio tiden, när vi kom hem så började vi packa upp alla saker och bara tog det lugnt. Nu så sitter jag och slappar i sängen men ska snart sova, ska faktiskt till kyrkan imorgon pust. Menmen, hoppas ni också har haft en bra dag.♥








Vilken dag!

Hallåhallå!

Gud vilken dag kan jag börja med. Imorse så skulle vi åka runt halv åtta men det blev inte så vi åkte klockan nio. När vi hade åkt en bit så var det frukost tajm. Så vi åt lite i bilen och sånt var väll stilla i cirka en timme. När vi hade åkt så började jag få ont imagen och det ville inte släppa, när jag får ont så får jag verkligen och och mina reflexer är jätte snabba. Så vi åkte en bit och jag bara efter några minuter stanna bilen och jag ut och fick upp allt igen inte nice! Och hela skallen snurra på mig och jag mådde skit! Så vi beslöt att åka hem igen, men pappa han inte mer än att köra i tio minuter och mamma frågar hur är det nu, och då svara jag nej nu mår jag faktiskt bra igen, så pappa vände igen och på väg mot göteborg. Till slut kom vi dit med mycket pauser och många men, men vi har faktiskt shoppat en hel del och imorgon blir det att göra av med mer pengar hehe. Ikvälln så har vi ätit lite mat och bara tagit det lugt jag har också tagit det lugt idag för att jag inte skulle få ont i magen. Nej nu börja klockan bli mycket och jag ska ändå upp snart och äta en god frukost här på hotellet. Sov gott och dröm något bra!
























RSS 2.0