Tisdag.

Hallå!

Tisdag idag och det har varit piss varmt :(. Jobbet idag har varit jättelugnt, ingenting att göra så jag har typ bara hängt"! Menmen, när jag slutade så kom mamma och hämtade mig. Vi åkte ett pr ärende och så och när vi kom hem åt vi lite mat. Efter maten åkte vi och köpte en glass i limhamn mmmss :). Nu för en stund sedan så kom pappa hem som precis har varit i danmark med jobbet, skoj för dem. Precis innan jag satte mig vi dator hör jag bara nått där nere och det vissade sig att två klsskamrater hälasde på och störade sig ! Jag är trött!







Trött!

Hallå!

Jag är slut som artist, japp faktiskt!
Idag har jag jobbat, och det är lite trist att jobba för att , där är inget att göra :(, tråkigt värre faktiskt tycker jag. När jag hade jobbat klart så kom Bella och vi gick i stan en stund, jag hittade faktiskt inget he-he. När vi kom hem från stan så åt vi lite mat, och efter det gick vi och badade. Det var faktiskt riktigt härligt i vattnet :).


Bild från förra gången vi badade!


Hel dag på stranden.

Hallåhallå!

Idag har jag och Isabell varit på Sibarp och solat och badat med andra kompisar. Vi har faktiskt legat där hela dagen och stekt, och nu när vi kom hem så fick jag se resultatet och det var - kusin med kräftor - typ haha, fast det kommer lägga sig i natt så jag kommer att vara brun och fin imorgon :D. När vi kom hem så grillade vi och har tagit det lugnt bara, skönt. Jag ska faktiskt sova nu för att imorgon ska jag jobba, och jag känner nu att jag inte har någon lust med det :(, men men. Nu ska jag strax sova, så sov sött!











Min "midsommarklänning".






Lördag.

Hallåhallå!

Idag (lördag) så vaknade vi åt frukost och bara tog det lugnt. När vi hade ätit så åkte vi till sibarps marknad som vi gör varenda år faktiskt, Där tittde vi runt och så. När vi hade varit där en stund så åkte vi hem, och då städade jag mitt rum lite och duschade och så. Vi fyra tiden kom Sandra och hennes barn hit, och då grillade i som vi inte gjorde i går för att alla var för mätta ha-ha. Så vi grllade gott kött och hade nypotatis till det, svin gott! När vi hade ätit klart, så gick vi faktiakt ner och badade och det var så häärrlliigtt.. Åh jag älskar och bad, he-he. När vi hade badat klart gick vi hem och drack kaffe och smakade på Sandras kaka som hon hade bakat, god!
Nu så sitter dem andra bara och snackar och barnen tittar film.




Midsommar.

Midsommarafton.. Den var faktiskt rolig. Vi åt midsommar mat, och var nere på dansen här jag bor. Vi åt också min tårta som jag bakade och vi var nere och badade, mysigt. Och vi gjorde massa annat också.
















Sommrig afton.

Hallå!

Idag är det fredagl, men inte vilken fredag som hellst. Det är en typisk sommar afton - Midsommar! Jag och min familj samt vänner kommer fira denna dag/kväll hemma hos mig. Vi kommer äta god midsommar mat, sjunga dansa och mycket sånt man gör. Hoppas alla får en bra midsommar.






Bilder från imorse när vi reste stången.



Onsdag.

Godmorgon mina vänner!

Har ni sovit gott? Det har jag iallfall, fast det har varit bastu på mitt rum :(. Nu har jag nyss duschat och gjort mig i ordning, och ska snart ta bussen till stan :). Efter jobb idag ska jag hem och göra det sista på mitt rum, och sedan på kvällen får vi gäster.






Sommar nytt ♥

I söndag så var jag och mammi och shoppade en hel dag. Det var jättemysigt och vi hade det trevligt hela dagen. Och det blev en hel del med mig hem ♥




En aprikos färgade blus.


Jeans klänning.


Brun klänning med klar färgade blommor.


Blommig blus.


vit blommig tunika.


Blå blommig kjol.



Hemma.

Hallå!

Nu är jag hem kommen, fast det var jag för en stund sedan. Nu sitter jag i mitt rum med Max, jag försöker få mitt rum att komma tillbaka till sina platser. Om en stund kommer mamma, pappa och Pontus och då ska vi åka och handla till fredag för då är det midsommar, kan inte fatta att det redan är det, men men.




Tisdag.

Godmorgon!

Solen skinner starkt och det är en blå himmel. Men skit i det, för jag ska strax ta bussen och jobba. Efter att jag har jobbat klart ska jag hem och fixa klart på mitt rum, för att lite senare i veckan får vi gäster hit.
Hoppas alla får en bra dag.♥






Drogade..











Solnedgång.

Igår var jag och tjejerna ute och gick en runda på kvällen och tittade lite solnedgången. Och gud vad fin den är nu när det börjar bli sommar. Det är så att man kan bara sitta och kolla på det för att den är så fin!






Lördag.

Hallåhallå!

Igår (lördag) så hade vi ett par kompisar på besök. Vi grillade och åt gott smat att vi hade jättetrvligt. Men dem kom hit för att vi skulle fota deras barn, så jag hjälpte dem och fixa hår och smink och lite sånt, och bilderna blev jättebra, mycket bra jobbat tjejor!

Men men, igår var det också Victorias och Danliels bröllop och jag tyckte helt seriöst att allt var så jäkla överdrivit, och inte på ta om hennes klänning, den var alldeles för enkel och ful, den var vidrig jag trodde hon skulle ha en stor cinderlla klänning, om ni vet vad jag menar hehe. Men, hoppas att dem nu håller ihop så tror jag om inom ett år så kommer dem få barn.. :)




Färg.



Årets färg Turkos!




Änu en soligdag.

Hallåhallå!

Änu en seg dag på jobbet. Fint väder ute inga kunder och jag har bara stått ine och tråkat, synd om mig ! Men men, dag har faktiskt gott rätt fort tycker jag. När jag slutade så hämta pappa mig och då åkte vi och handla lite mat till kvällen. Så vi har nyss ätit och nu så tar vi det bara lugnt i soffan.

Vad har ni gjort idag? :)






Dejta kudden.

Nej nu är klockan tjugo i ett och jag ska sova hade jag tänkt. Imorgon så ska jag förlja med mamma till mobila på morgonen och titta lite. Efter det ska vi nog bara vara hemma och njuta av solen fast vid ett så börjar jag jobba, trist! Men men, sov sött så höres vi imorgon Puss & Kram.






Långklänning.

Vad jag har förstått så kommer det att vara mycket ine med långklänning i sommar. Och jag kan tyckka att det är väldigt fint och själva klänning är snygg och så. Jag ska nog inskaffa en långklänning om jag hittar någon bra.
Vad tycker  ni ?






..






 




Outfit.






Ångest!

Hallå!

Härligt att solen har stekt idag och att fåglarna har kvittrat. Men otur så har inte jag fått uppleva detta idag, för jag har stått upp hela dagen inne på ett dcafe, skoj? NEJ! Jag har haft jättestor ångest hela dan över att jag har varit inne :(. Men men, eftersom det har varit sol så har vi nästan inte haft några kunder idag och det betyder att vi bara har stått upp och glott i taket..




Kanske sommaren kommer nu?

Godmorgon.

Yes solen lyser och fåglar sjunger högt, kan det betyda att sommaren är på värg nu kanske? Jag vet inte. Om en timme eller nått ska jag iväg och jobba, känns som att jag har varit där i flera veckor fast det är bara tredje dagen. Nu ska jag ta något och äta och sedan ska jag sätta mig i solen en stund. Ha en bra dag.






Sova!

Godnatt!

Nu ska jag sova! Det har varit en lång dag, och jag har sovit piss dess två sista dagarna har jag sovit jättedåligt. Så nu ska jag strax stänga datorn och sova, så härligt..!






Lång dag.

Hallå!

Min andra dag idag på mitt jobb och det har varit helt okej. Som jag sa innan så är det inte alls mycket att göa så jag kan säg att man får stå av hel del tid, och det känns ibland som att klockan har stannt men men, så är livet ibland. Idag började ag klocka ett och slutade runt sju och kommer göra så resten av veckan, kanske inte det roligaste för jag vaknar ganska tidigt och det blir att jag inte vet vad jag ska göra men men. När jag kom hem vid åtta så åt jag en bit mat och sedan efter det så har jag bara tagit det lugnt, tittat lite på tv och så.







Rouge .



Det finns två olika sätt att använda rouge:
* Se fräsch och pigg ut.
* Ge ansiktet mer struktur.
De flesta nöjer sig med den första varianten och duttar rött på kinderna för att inte se sjuk ut. Att skapa struktur med hjälp av rouge är svårt och resultatet blir gärna ett flammigt och smutsigt ansikte. Inte snyggt! Därför föreslår jag rouge som en snabb väg till en fräsch och pigg look. Tänk alltid i termer av runda former när det gäller att applicera rouge, skapa inga långa streck i ansiktet. Hur långt bak eller fram det ska ligga på kindbenet är upp till en själv. Men det är snyggast att lägga på kindbenet.







Min första dag.

Hallå!

Idag var min första dag på mitt sommarlov och de har varit mycket skoj och intressant tycker jag. Dem har inte så mycket att göra där på sommaren så det blir lite att man står av mycket tid, men det är ändå roligt. Även fast det har varit skoj där så har jag mått skit idag. Jag har haft en extrem mag ont, ajaj! Så när jag slutade så åkte jag dirkt hem och gick och la mig ..



Bibloteket är riktigt stort!



och solen var framme.




Harry Poter.

Godkväll!

Nu har vi nyss ätit lite mat och Pontus & Max sover så jag och pappa ska faktiskt kolla på den nya Harry Poter filmen. Vi såg den för ett tag sedan fast då somnade vi he-he. Men men vad ska ni alla andra göra ikväll ?





Inget sommarväder alls.

Hallå!

Idag har jag och min familj varit på ett kalas kan man säga. Det var alla dagbarn och dagmammor som samlades hemma hos en av dem. Och där åt vi och så och tackade av dagmammorna för att de slutar nu i sommar. Så vid eleva tiden åkte vi dit och åkte hem vid halv två. Det var trevligt men vad är det för väder det skulle vara fint idag, men nej det är blåst och måln, inte skoj alls!








Jag diggar stort!






En mycket god middag.

Nu ikväll/eftermiddag har jag lagat en stor middag åt min familj. Jag började med att bjuda dem på en förrätt som innehöl en italiensk ost och parma skinka också en bit melon - gott. Till huvudrätt så hade jag bakad potatis och grillat kött och lite tillbehör och mycket gott. Till efterrätt så hade jag citronmouse, och sedan en mycket god seg kladdkaka. Åh gud vad mäta vi är nu. Nu så tittar vi lite tv och ska nog om en stund sova lite.








Bilder från igår ♥















Jättebra kväll.

Hallå!

Min kväll igår var jättebra. Vi började med att åka in till stan och åt middag på en Italiensk resturange som heter Vespa, jättegott faktiskt. När vi hade ätit klart och så gick vi och satte oss vid kanalen och tittade på att som hade tagit studenten, skoj för dem. Efter en stund så åkte vi hem till en av tjejorna Anna, och där åt vi efterätt och bara njöt av att de var sommarlov. Jättemysig kväll tjejor hoppas vi ses i sommar.

Kommer bilder senare.




Avslutnings kväll.

Om en stund kommer pappa hem och då skall han köra mig till ica där alla vi tjejer i klassen ska samlas för att ta oss in till stan för att äta middag på någon resturang mysigt. Efter att ha ätit ska vi hem till en av tjejorna och bara chilla. Ha en jättebra kväll ♥







Bjuder på tre obehört vackra bilder.



Dagen avslutnings outfit.






Bilder från idag..












Skolavslutning.

Hallå!

Skolavslutning idag. Gud vad duktiga all var tyckte jag. Mycket bra underhållning. Fast mycket tråkigt att Håkan ska sluta. Den bästa läraren! Men men vi såg på alla som uppträde och så också fick vi våra betyg.
När jag kom hem så hade vi som vanligt en liten fixa med mormor och morfar mysigt. Jag hade gort en fin jordgubbs tårta, och lite frallor.






Inna - Hot.




Japp jag har kommit på en sak.

Hallå!

Idag i skolan har vi haft "städdag" och det innebär att man ränsar sina skåp, suddar överrallt och lite annat. Idag har jag äntligen kommit på en super bra ide, jag ska kolla i mitt skåp oftare. Shit vad mycket skit jag hade i mitt skåp, från gafflar, vantar, klämmor till dyra väskor, japp lite blandat. Efter skolan så cycklade jag hem och inte gjorde så mycket. Det jag gorde var att jag fixa en sommrig tårta till imorgon, för att imorgon är det skolavslutning och då kommer mormor och morfar hit på en liten fika.



Två stycken sommriga tårtor jag gjorde förra helgen.
Denna gången gjorde jag en till höger.





Städdag.

Godmorgon mina vänner!

Torsdag idag och imorgon är det skolavslutning. Idag är det nog det mest onödigaste men bland de roligaste dagarna i skolan - Städdag, jippi. Skoj att att städa allt, nej! Skolan slutar vid ett idag och det är nog det alla längtar till he-he. Efter skolan har jag inga planer får se vad som händer.






Härligt väder.

Hallåhallå!

Innan var jag ute på en lite prommenad, och gud vad härligt väder det är ute, riktgt mysigt ute! Nu har jag nyss duscha och jag ska kolla på vilken klädsel jag ska ha på fredagens avslutning, har absolut ingen aning!

 




Inget regn.

Godmorgon!

Inget regn idag bara sol, härligt! Nu har jag nyss gjort mig färdig och väntar på att klockan bara ska gå så jag kan bege mig till skolan. Efter skolan så har jag inga planer, får se vad som händer!






Dagens.







Regn..

Hallå!

Sista skolveckan, härligt men jag vill inte ha sommarlov typ. Skoldagen har varit som vanligt, sådär lång och lite trist. Och inte nog med det vilket väder, det pissregnar bara, inte roligt! Nu när ag kom hem från skolan så satte jag mig i soffan och pusta ut lite, jag var helt blöt i ansiktet men men.




Sommarhit.






Trevligt igår.

Igår var det mycket trevligt. Vi var hemma hos dem vid ett tiden då vi miglade runt lite efter en stund så åt vi lite mat och efterätt. Vid sex sju tiden så åkte vi hem då vi alla var jättetrött, Pontus var nog tröttast efter som han hade busat hela dagen med dem andra barnen. När vi kom hem så la vi alla oss i soffan och bara tittade lite tv.














Klänning = Sommar!






Tårtor.




Lördag.

Hallå!

Igår kväll så hade vi gamla kompisar på besök. Vi grillade och drack några glas vin, jättemysigt. Vid elva tiden så gick dem och då slockan nästan alla här hemma. Idag så ska vi ha avtackning av Pontus dagmamma som ska sluta. Så jag har fixat tårtor tills dess och så.








Sovmorgon.


Godmorgon!

Åh vi har sovmorgon idag, men det är bara för att niorna hade bal igår. Nu har jag fixat mig och ska gå ner och äta lite frukost. Efter det ska jag bege mig till skolan. Ha en jättebra dag ♥




Fet hud.





Vad är fet hy?

Kännetecknande för fet hy är att den är glansig och oljig. Ofta har fet hy även synliga porer och den drabbas lättare av pormaskar och finnar än andra hudtyper. Ofta åldras fet hy saktare än andra hudtyper. Fet hy beror på överproduktion av sebum (hudfett) i hudens talgkörtlar.

Vad kan man göra åt fet hy?

Det finna flera olika sätt att förbättra fet hy. Till stor del påverkas fet hy av vad man äter och därför kan t.ex. kosttillskott av vitaminer, mineraler och olika fleromättade oljor minska problemen.

Vitamin B5 har gett bra resultat mot fet hy då det underlättar kroppens nedbrytning av överflödigt fett i huden. Det finns även vissa läkemedel som fungerar bra, t.ex. Roaccutan eller Tetralysal, men dessa har en del otrevliga bieffekter. Om du har problem med fet hy ska du inte tvätta huden för ofta, undvik att använda för många och för starka acnepreparat. Huden mår oftast bäst av att vara ifred och bara tvättas med en mild ansiktstvätt 1-2 gånger om dagen. Avsluta tvätten med kallt vatten för att stänga porerna. Återfukta till sist huden med en oljefri ansiktskräm.




Boyboyboy..






Enu en solig morgon.

Godmorgon!

Enu en solig morgon med kvittrade fåglar, härligt! Nu har jag nyss gjort mig klar och ska äta lte frukost, efter det ska jag bege mig till skolan. Efter skolan ska jag nog bara vara hemma i solen :).
Ha en bra dag.






Cykel tur .

Jag har nyss varit ute och cycklat i en timme riktigt härligt, men blåsigt. Nu ska jag snart titta tv och efter det ska jag nog gå och lägga mig. Imorgon är det vanlig skolan, och jag hatar torsdagar, men men det är bara en vecka kvar, härligt.






Svettigt, men det är det värt!

Hallå!

Shit vad det är svettigt att vara ute. När jag kom hem från skolan så la jag mig på studsmattan och njöt av solen, det är helt blå himmel och solen ä'r jätte stark, härlig sommar känsla på hög nivå! Nu sitter jag på terasen med lille Max och bara tar det lugnt och njuter av solen som bränner på axlarna. Vi väntar på att dem andra ska komma hem så vi kan äta lite kvälls mat, och efter det kommer jag tvinga dem att åka någon stans, mys :).







Sommaren kanske på väg?

Godmorgon!

Solen skinner och fåglarna kvittrar, går det åt rätt håll nu kanske, det hoppas jag iallfall! Idag är det onsdag och det är en kosrt och bra skoldag :), härligt. Kanske efter skolan ska jag till stan eller ska ag bara vara hemma i solen :).  Ha en bra dag ♥






Sex and the city!

Sex and the city 2 var faktiskt bra. Åh ibland önskar jag faktiskt att jag var en av dem, dem vekar ha ett sånt perfekt liv ändå, skoj för dem. Men jag och mamma var och såg den ikväll och vi båda tyckte om den. Jag tyckte att det fanns nästan ingen kopling till etten så har man inte sett ettan så kan man änså fatta vad den hndlr om. När vi kom hem så satte vi oss och tittade på siste desperata hemmafrurar, tråkigt men sant :(. Nu sitter ag i min säng och har pluggat lite till en läxa till imorgon :). Nej nu ska jag sova pusspuss.




Piss väder.

Hallå!

Hann inte blogga morse. Men vad är detta för jäkla piss väder seriöst? Det känns som att hösten börja komma, trist känsla tycker jag, tänk att om 11 dagar så slutar vi skolan och då vill jag gärna ha kläning inte vinter jacka :(, buh! Skolan har varit riktikt härlig, först lektionen började halv tio för att den andra var inställd, och sedan har allt bara flyttit på och allt har var toppen! Nu ska jag plugga lite och ikväll ska jag och mammisen åka och titta Sex and the city 2 så kul det ska bli!






RSS 2.0