Härlig..






En jätte god paj.

Hallå!

Jag är så trött, inte kul alls. Ikväll så har vi ätit lite kvällmat och jag har förhört pappa på min läxa för att se hur mycket han kommer ihåg he-he. Nu så tittar vi tv och har ätit lite paj, som faktiskt var ätte god, jag är inte så förtjust i paj men denna var god. Snart ska jag duscha och sedan ska jag nog bara ta det lugnt, skönt!




Två timmarshål.

Hallåhallå!

Imorse hann jag inte slänga in ett inlägg för att jag var lite sent ute på det imorse. Nu är det måndag igen, snart sommarlov, kan inte fatta att de är sommarlov så som vädret är, buh! Men nu har jag två timmars hål och passar på att vara hemma och äta lite lunch, om cirka en timme ska jag bege mig till skolan igen, och då har vi bara två lektioner kvar, skönt. Nej nu ska jag snart gå ut med mamma och Pontus.






Grattis morsdag.

Godkväll!

Ikväll så har vi varit hos mormor på morsdag middag. Trevlig som vanligt. Vi bleb bjudna på god mat och efterrätt. Vid nio tiden när vi kom hem så städade jag lite och nu tittar jag tv, ska alldeles strax krypa ner i min ren bäddade säng he-he, härligt. Sov sött.



Outfit från fredags.




Kvällen låt.






Smycke.



En bild säger mer än 1000 ord...


Lite nytt..










Jättebra dag!

Hejsan!

Nu är vi hemma!
Asså om jag säger att vi har varit på alla ställen två gånger idag så menar jag verkligen det! Hahah det är ändå lite sukt menmen. Jag och mamma har varit i stan och det har varit jättebra hela dagen. Vi börade med att vi gick runt och tittade lite. Efter en stund kände vi båda h gud nu är vi hungriga, så vi traska ner till jensen där vi fick stå i kö en liten stund. När vi skulle beställa så märkte jag att det var ett tag sedan mamma var ute så hon bara till sevetrisen,
- DU, är där...
Så sa jag lite deskret mamma man säger faktiskt uräkta, så svara hon, jaha ojsan ja det är sant. Haha. Efter en stund fick vi in maten och det var riktikt gott!När vi hade ätit klart så kikade vi runt lite till och fynda lite. Efter det körde vi på några andra ställen, och sedan hem. Vilken bra dag men mammisen :)










Lördags mys.

Godmorgon!

Idag är det lördag igen. Idag ska jag och mamma ha mor & dotter dag istan mysigt värre. Vi ska gå i stan och kolla lite samt att vi ska äte på jensen, gott. Det kommer även bli som morsdag present. Nej nu ska vi snart bege oss pusspuss.



Jätte fint väder idag!


Kalas hos morfar.

Hallå!

Ikväll så har jag & min familj varit på kalas hos morfar, som fyller år idag, gammal gubbe he-he. Det har varit trevligt, men ändå lite trist för det är alltid samma frågor man får.
- Hur går det i skolan?
- Hur är betygen, går dem bra.. jasså vad oligt för dig..!
- Vilken skolan ska du välja sen?
- Är det jobbigt att ha små syskon, vaknar du på nätterna.. osv.
Jag kan alla frågor i huvudet och jag kan alla svar som ett flyttande vatten, emen men det är sånt man måste får höra minst en miljon gånger innan man dör antar jag. Men vi har ätit gott och pratat mycket, jag har dock varit med dem mndre kidsen, för dock är jag fortfarande ett barn, så vi har titta på djugel boken hela kvällen, sociala jag! Men det har iallafall varit trevligt.






Så jädra bra.








Happy fredag.


Godmorgon!

Happy fredag, åh yes. Äntligen helg, så skönt. Fast skolan ser jag inte fram emot, för den är så lång och tråkig idag buh! Men men , nu ska ag äta lite frukost sedan ska jag bege mig. Ha en bra dag pusspuss.





Vacker hud.













Det lönar sig att lägga ner lite extra tid på huden för att du ska bli så vacker som möjligt till din bröllopsdag, eller något annat men också även efteråt.
När huden är ung stämmer balansen mellan fett och fukt, fuktproduktionen och nybildningen av celler arbetar för högtryck och bindväven är rik på collagen- och elastinfibrer som står för spänst och fasthet. Redan efter 20 års ålder börjar fuktproduktionen att trappas ner och nybildningen av nya celler tar längre tid. Brist på fukt, UV-strålar och fria radikaler börjar göra hudens struktur ojämn vilket på sikt ger linjer och små rynkor, som först visar sig kring ögonen. Men det går att skjuta upp hudens åldrande. Både genom att leva sunt och genom bra hudvård.

Rengöring
Oberoende av ålder är den dagliga rengöringen viktig. Rengör alltid ansiktet innan du går och lägger dig, då bevaras huden frisk och hälsosam längre och åldras vackrare. Det gäller inte bara om du bär smink, huden utsätts dagligen för damm, smuts och andra föroreningar. Till rengöringen behöver man rengöringskräm eller mild tvål, ansiktsvatten och fuktighetskräm. Man behöver också borttagningsmedel för
ögonmakeupen. Då och då kan man friska upp hyn med olika masker, och när man är över 30 är det också klokt att investera i en kräm för ögonen och halsen, liksom en fuktighetsbevarande nattkräm. Innan man fyller sitt toalettbord med dessa oumbärliga produkter så måste man ta reda på vilken hudtyp man har.
Normal hy är smidig och genomskinlig, fuktig utan att vara fet. De flesta har torr hy, fet hy eller blandhy. Fet hy känns igen på synliga porer, glansig yta med feta partier. Den lämnar ofta en genomskinlig fläck på en ansiktsservett om man trycker den mot huden. Torr hy har tendens att fjälla. Många kvinnor har blandhy tex. fet hy i pannan, på hakan, på näsan och neråt kinderna och och torr hy på resten av kinderna.
Välj produkter som passar just din hudtyp, det är också viktigt hur man applicerar rengöringskräm, ansiktsvatten och fuktighetskräm. Ansiktshyn är känslig, särskilt kring ögonen och på halsen, därför måste den behandlas varsamt. Även musklerna undertill bör stimuleras för att hållas elastiska och rörliga, eftersom det annars uppstår rynkor. Skrubba inte ansiktet -det kan leda till brustna blodkärl såväl som rynkor. Följande vitaminer påverkar huden synbart och har även andra funktioner i kroppen. A-(Retinol), B-(Tiamin), B2-(Riboflavin), B6-(Pyridoxin) och C-(Askorbinsyra).

Steg 1
Om man föredrar tvål och vatten till rengöringen ska man välja en mild oparfymerad tvål och undvika ögonen.
Använd ljummet vatten, skölj noga och avsluta med kallt vatten som sluter porerna. Välj lotion eller mild tvål till rengöringen om du har fet hy. Rengöring i krämform är det som passar bäst för torr eller blandad hy. Skölj noga bort alla rester av rengöringen efterråt.


Steg 2
Nästa steg är ansiktsvattnet, det tar bort alla spår av fett från hyn, fräschar upp den och stänger porerna. Var noga med att välja alkoholfritt ansiktsvatten om du har känslig hud.

Steg 3
Följ upp med fuktighetskräm som skyddar huden och ger den näring. Särskild
nattkräm bör användas innan man går till sängs, i synnerhet om man har
torr hy.
En ansiktsmask är stärkande när hyn har blivit matt. Den tar bort smuts och döda hudceller dessutom gör den så att ansiktet känns levande och fräscht. Lägg aldrig masken för nära ögonen, där huden är extra känslig. Det finns många masker att välja på i handeln så var noga med att välja en som passar just din hudtyp. Om man vill göra sig en egen ansiktsmask så ger avokado mosad med lite olivolja perfekt näring åt torr hy, medan gurkskivor som trycks lätt mot ansiktet och ögonlocken har en uppfriskande effekt. Havregryn som blandas med vatten till en kräm blir en mild skrubbkräm som tar bort döda hudceller.

Tips för torr hud
Du kan göra ett fukttest för att se om din ansiktshud är uttorkad. Om du lägger ett tjockt lager fuktighetslotion och det efter 5-10 minuter inte finns en enda lotionrest kvar på ytan så har din hud sugit i sig fukten som en svamp! Det är beviset för att din ansiktshud är extremt törstig och att du bör förutom din dagliga hudvård upprepa fuktkuren minst en gång i veckan.
Vistas du mycket i torr inomhusvärme och arbetar ofta framför dataskärmar? Då behöver du säkert fräscha upp din hy med en välbehövlig fuktdusch då och då. Köp en liten duschflaska och fyll den med pärlande mineralvatten. En spraydusch då och då tar bort den ansträngda känslan och ger huden en ny och frisk mjukhet. De finfördelade fuktpartiklarna ger djup lyster åt huden och kan sprayas direkt över makeupen.Torka dig inte helt torr efter duschen utan massera in kroppslotionen medan huden fortfarande är aningen fuktig. Då har huden lättare för att tillgodose sig den näringsrika lotionen eller krämen.


Tips för fet hud
Det vanligaste felet man gör för att få bort glansigheten i hyn är att tvätta sig med starka och uttorkande preparat. Det gör att huden försvarar sig med att utsöndra ännu mer fett och gör att din hud blir mer glansig.
Rengör ansikte och hals varje morgon och kväll och undvik att skrubba för hårt. Tänk på att tvätta dig med en mild gel eller rengöringstvål som rengör utan att vara för uttorkande, rätt pH värde är 4,4-5,5.
Ett ansikts-vatten med alkohol är bra till att ta bort överskottsfett mellan tvättarna.
Ha en liten mini flaska och bomulls-pads med i handväskan, fukta bomullen en aning och dutta på de feta partierna i ansiktet.
tänk på att använda en fuktcreme hellre än fet creme som är mer anpassad för torr hy. Det finns även dagcremer som innehåller mattgörande ingredienser. Köp en oparfymerad eller lätt parfymerad ansiktskräm och använd inte bodylotion till ansiktet.
Mild peeling 2-3 ggr/v hjälper huden genom att blir mer mottaglig för ansiktscremen. Då maximerar du dessutom verkan av cremen.
Använd oljefria foundations och pudersorter. Det finns speciellt puder i handeln som fungerar bra mot glansig hy. Vissa pudersorter sägs hålla glansigheten borta hela 6 timmar i sträck. Hur väl det stämmer med verkligheten får dock förbli osagt.




Hatar torsdagar.

Godmorgon sötnosar!

Åh solen lyser idag med, det gillas. Jag har nyss gjort mig klar och om en stund ska jag till skolan. Jag hatar torsdag dem är så tråkiga, och den är så lång :(.Men men, hoppas ni alla andra får en jätte bra dag.





Härlig sommarkänsla.

Hallå!

Solen är så jäkla härlig. Sitter ute nu och njuter av solen, härlig sommarkänsla tycker jag. Jag och mamma ska nog snart bege oss på ett ärende. Skolan har varit super, den har gott jätte snabbt. Nej, nu ska ag sitta här en stund till, tills mamma är klar.








Dagens.






Solen lysser.

Godmorgon mina vänner!

När jag vakna imorse så såg jag ut att solen lös stort över en blå himmel, härlig känsla. Jag har nyss gjort mig klar och äter lite frukost nu. Ska strax bege mig till skolan, fast vi börjar inte förens tio över nio härligt! Efter skolan ska jag bara hem och plugga, he-he. Nej nu ska jag bege mig. Ha en bra dag :).




Det gick toppen.

Hallå!

Skolan har varit jätte bra tycker jag, och de muntliga spanskprovet gick skit bra! Hehe, efter skolan körde jag och mamma in till stan och hämtade bio biljetter. När vi kom hem så gjorde jag faktikt mat och idag blev de tacos, gott. Nu ikväll har jag bara pluggat och tittat på Desperta hemmafruar.



Tisdag.

Godmorgon.

Oj råcka gå upp lite sent så jag är lite sent ute på det nu, men men ag har inte så långt till skolan. Skoladagen idag så är det inga riktika lektion förutom spanska, och vi ska ha ett muntligt prov idag, och jag kan alltihop lycklicka jag he-he. Nej nu ska ag borst tänderna. Ha en bra dag :).






Rabarberpaj.

Godkväll sötnosar. Nu ikväll så gjorde jag en god rabarber paj, jag är gillar inte paj så mycket, men den var ändå god. Till de kolla vi på tv. Jag har nyss duschat och ska sova nu. Puss♥






Arg mamma, två glada barn.

Igår så var jag och min kära familj ute i trädgården. Och dem andra fixade jätte fint bland blommor och gräs. Men glöm inte att det var ag som klippte gräset och sedan gick när jag var klar, så pappa fick plocka undan och glöm inte att jag bara är 14 år och vet inte hur man gör he-he. Tillbaka nu till trädgården, medan mamma fixa blommor så "tvättade, eller sprta av damm" jag och pontus från bilarna, men det blev inte så, hehe vi blöttade ner varandra plus överrallt samt pappa, vi ville spruta vatten på mamma, men det fick vi inte för då jäklar blir och sur, arg, förbannad, irriterad, blött, haha ja allt man kan bli, så vi vågade inte ta risken. Men men allt blev fint och vi blev jätte blötta.













Tillbaka till verkligheten Ida!

Hallåhallå!

Åh gud nu är det måndag igen. En ny vecka och snart sommarlov ♥ det är fanta mig tscharlek - kärlek !
He-he, men men skoldagen har varit bra och har faktiskt gått ganska snabbt som är skönt. När jag kom hem så började jag plugga och jag kan faktiskt allt till imorgon :), så bra! Om en stund kommer pappa hem och då ska vi käka lite kvälls mat, och sedan så skulle jag behövt att städa mitt rum men jag har verkligen inte tid, jag måste plugga tycker jag, men men vi får se hur det blir med den saken - alltså städa för att plugga ska jag göra nu, hmm kanske inte eller jo det ska jag. Tillbaka till verkligheten Ida, sitt inte och dröm nu tillbaka till ditt underbara block och skriv så pennan rycker och att brandlarmet börar går! HAHA skämt och sido.




Härlig video.





Senaste i månaden.








Torsdag.

Hallå!

I torsdag så var vi hos morfar på kalas. Eller vi var igentligen inte där för morfar vi var där för hans sambos barn Max, han fyllde år, så där var massor av folk, hans gamla vännor. Vi kände igen typ, men det var ändå trevigt. Det var god mat och efterrätt. Precis inann vi skulle gå så körde vi en lek som dem brukar leka, och det var mördarleken faktiskt rätt kul.






Bilder från Stockholm.















Torsdag igen.

Hallå!

Då var det torsdag igen, snart helg skönt! Denna veckan har varit jättebra. Jag kom hem i tisdag från stockholm, tråkigt men snat, jag ville gärna stannat minst en vecka för det har varit så roligt där uppe. Men men, skoldagen har vait så tråkig faktiskt. Vi  hade ett no prov innan och det gick faktiskt bra tyckte ag, fast det är inte alltid det stämmer när man får tillbaka de, he-he. Nu när jag kom hem så var jag så jäkla hungrig för ag hade inte ätit något i skolan. Så jag har precis ätit lite och ska strax duscha. För att senare ikväll så ska vi på kalas hos min morfar, skoj naj eller jo det är det nog kanske he-he.


Gröna lund.

Igår var vi på grönan och det var jätteroligt faktiskt. Vi åkte nästan allt som fanns. Fanns det var ett promblem dt var as mycket folk, as mycket folk! Men men, det finns inte så mycket att säga, ni får se bilder.♥











Lördag!

Idag är det Gröna Lund!


Fredag.

Hallå!

Igår fredag. Så var jag och Bella på Nacka forum, åh det är så stort och fint! Vi gick där inågra timmar, tittade runt samt åt en jätte smarrig lunch. När klockan var vid fem eller något liknade så åkte vi och träffade dem andra på baresso, he-he. Vi kom hem sedan vi nio och då tog vi det bara lugnt.









Torsdag.

Godmorgon mina vänner!

Åh vi har gjort så mycket så jag har inte hunnit blogga, men men. Torsdag då.
I torsdag så var jag, Bella i stan och kikade runt i alla affärer. Vi åt samt på taco bar he-he. På kvällen så följde vi med Tinaoch hennes syster på bio och såg The last song, åh den var så jäkla bra, så den tycker jag att ni kan gå och se. På kvällen så var vi hemma. Så var torsadgen ungefär.








Stockholm.

Godmorgon!
Åh vet ni vart jag är, jag är iStockholm hos min underbara vän Isabell. Jag kunde inte skrva nåt i går för hon viste inte om de, för de blev en överaskning, skoj :). Men igår när jag kom hit vid tre tiden så ringde jag på henna och hon skrek så där lite halv dampigt hehe. Men men vi åkte til hennes favorit cafe och träffa Tina. Efter det gick vi till en park och grilla hamburgare, gott. När klockan var åtta eller nått så mötte vi Elenie och sedan åkte vi hem till Bella. Här hemma så spela vi lite och snacka, mys.
Nu på morgonen så har vi bara tatt det lugnt vi ska snart in till stan och smälla pengar he-he skoj. Vi ska nog också äta någon lunck och fika. Ha det bra.

Onsdagmorgon.

Godmorgon mina vännor!

Har ni sovit gott, det har jag iallafall som en liten prinsessa. Nu har jag nyss gjort mig klar och ska äta någon frukost. Efter det ska jag bege mig. Hoppas alla får en bra dag, så skriver jag mer ikväll :).






Hey hey..






Fin solnedgång.

Hallå!

Hann inte blogga imorse för jag försov mig, och pappa väckte inte mig :( trist. Men men skoladagen har varit bra och lugn, alla nior hade spexfoto så det var rätt kul att titta på faktikst. Efter skolan åkte jag lite ärende men mamma. Och när vi kom hem så var mormor här, vi åt middag och lite sånt tillsammans. Efter maten fixa lite saker. Nu sitter jag här och väntar på att desperata hemmafrurar ska börja :).



En fin bild jag tog för någon vecka sen.


Egen kär?





Hemma!

Hallå!

Skönt att vara hemma, gud vad jag är trött idag he-he. Skoldagen har varit bra, men lite långsam tycker jag. Nu när jag kom hem så frös jag som en gris för det är så jäkla kallt ute, så det första jag gjorde var att koka te, så gott. Te är mitt knark! Menmen, nu ska jag bara ta det lugnt och kolla på en film. Kanske efter maten ikväll så ska jag och mamma till mobilia, men vi får se.




Måndag igen.

Godmorgon!

Åh nu är det måndag, en ny vecka. Veckorna går så snabbt, och desto snabbare går det till sommrlovet! Jag har nyss gjort mig klar och äter lite frukost nu, ska snart bege mig till skolan. Ha en bra dag.




En super bra dag.

Hallåhallå!

Gårdagen var så bra!
Klockan 11 så hade vi dop för lillebror Max, det gick jätte bra. Efter dopet åkte jag upp till den stora kyrkan i vintrie, där vi repetrade allt vi skulle göra. Och jag var nog den ända som inte var nevös, och när jag väll stod där så var jag absolut inte ervös, och det var faktiskt skönt. När klockan var ett så var kyrkan full med folk. Vi gick in i vårt tåg. Vi gjorde allt vi skulle, och redovisningen gick toppen :). Vi gick ut i vårt tåg och ställde oss där ute, och efter att vi stod där kom alla andra, jädra vad alla fottar mycket he-he. När vi kom hem så bjöd vi på mat och det var lax och potatis jättegott, efter det blev det mina god tårtor. På kvällen när alla hade gått hem så åkte jag till Jennifer. När ag kom hem så var jag så trött, men jag satte mig ändå och titta film en stund. Jag hade en jättebra dag.♥































 Och lite annat.


Klar.





Idag är det!

Godmorgon mina vänner!♥

Idag gäller det. Haha det skulle varit rätt kul om man hoppar av innan man går in i kyrkan och tänker - Asch det var ju kul att vara i kyrkan varenda torsdag i 8 månader, så jag vill inte mer nu - Hehe, skämt! Men men jag har nyss plockat undan fint på mitt rum och ska nu börja sminka mig lite och börja med mitt hår, varför jag börjar nu och jag ska konfimeras klockan ett så vill jag absolut inte stressa, för då får jag så sattans ont i magen av tabletterna jag käkar för min halsfluss - Det är så jag tål dem inte, och läkaren vill inte byta trist!- Men men jag har inte riktigt tid nu, men jag slänger nog in ett inlägg senare.

                                        


Det löser sig.

Godnatt!

Japp jätte bra att börja ett inlägg - godnatt - när man inte äns har börjat skriva något he-he skämt och sido. Men till saken, först varför är jag vaken 01:39 när jag ska upp klockan sex och börja fixa massa saker till dagen? Hmm svara på den frågan, eller så gör jag det. Min dag har varit lite lätt stressig tycker jag och resten av min familj, trist. Imorse blev jag veckt av min kära bror med en jäkla parfym i huvudet och en väldigt rolig men ändå knäpp fråga - Ida vill du också ha parfym i huvudet.? Då har han redan sprutta ner hela sig med parfym, skoj, mitt rum stinker! Efter det så gick jag ner åt frukost och lite sånt. När pappa kom hem vid 1 tiden så åkte vi och fixa det sista till maten och sånt. Vid 4 tiden så åkte jag till den stora kyrkan för det var repetion inför morgondagen.. Japp när jag kom hem så fixade vi en massa jag har gjort tre tårter dukat, plockat undan och massa annat. Hmm, därför är jag uppe nu och har nyss kommit ut från duschen! Men faktiskt så ska jag sova nu för imorgon är en stor dag, med mycket händelser. Ha en bra natt så hörs vi imorgon♥




GODNATT 01:51.

Mascara.



Dagens fråga handlar om mascaror.
Det finns idag massor olika mascaror till olika modell och priser.
Jag letar efter en som gör fransarna längra. Mascara brukar man
ta i nästan första hand, när det gäller att sminka sig iallafall.
Men det kan vara svårt att hitta en mascara som just är perfekt till dig.

Så dagens fråga är vilken mascara tycker du om?


Eller någon annan?.


Nya skor.

Hallå!

Dagen idag har varit stressig, men jag fick inte mina naglar gjorda idag iheller så det ska jag fixa imorgon hoppas jag. Idag så har jag haft lika ont i halsen som igår :(, har även haft ont i magen och i ryggen he-he skoj eller inte . ´Menmen jag och mamma har fixat lite saker till lördag. När jag kom hem så åkte jag till kyrkan, även fast jag inte skulle göra det.
Igår när jag var hemma så köpte mamma två par skor till mig som jag hade valt ut hehe tack.♥








Naglar.



Dina naglar.

Naglarna:

Skötning:
Naglar tar ett tag att få fina så jag kan säga på en gång att det kanske inte kommer ta en vecka direkt.

Börja med att införhandla en nagelfil i glas som jämfört med andra filar inte sliter på nageln och tillåter att man filar i två riktningar.

1 ) Om nagelns längd är så de går att fila rekomenderar jag att du gör det, fila de ungefär varje vecka i början ochså bara lite på toppen så kommer de snart börja växa en fin nagel som blir längre och längre.Du skall altså INTE fila av hela nageln när den börjar få längd.

2 ) Har du "ränder" i naglarna och om de inte är allt för svaga kan man även starta med att införhandla en polerningsfil. Den används ovanpå nageln för att slipa bort ränderna och skapa en fin glans.Passa med att fila för mycket bara, den grovaste sidan får MAX användas en gång i månaden annars kommer du troligtvis få en tunn nagel som inte växer sig och som bara smärtar.

3 ) Finner du att dina naglar är gula eller bara klena och sprickiga ?Första problemet är troligtvis att du använt för mycket nagellack utan ett så kallat underlack. För båda gäller att du införskaffar ett speciellt underlack, går att få ihop med överlack för ett rimligt pris.Är naglarna veka och går av hela tiden ska man använda genomskinligtnagellack eller under/överlack ev. i kombo med någon sorts stärkelse då de så småningom borde bli bättre.




Så härlig låt och video!






Jäkla skit hals.

Godmorgon!

Igår gick jag aldrig till skolan. För att presic innan jag skulle gå så sa mamma - Du låter grötig i halsen. Och jag hade kännt att jag hade ont halsen men inte tänkt på de. Så jag kolla min hals och såg att de var jätte svullet. Så mamma sa att jag inte fick gå till skolan och smitta ner andra, så jag fick vara hemma. Så jag är hemma idag också, för att jag måste må bättre på lördag då det är dop & konfimartion, skoj. Fast jag är hemma och är sjuk så har jag och mamma lite saker att fixa så det ska göras, samt jag ska ikväll bygga mina naglar he-he.



Inget roligt väder.

Godmorgon!

Usch vilket trist väder det är idag, jätte grått och ser kallt ut, men man vet aldrig det kanske ändras senare idag. Skolan idag är kort och det är så härligt, efter skolan så ska jag åka in till stan och bygga mina naglar. Efter det så ska vi nog åka och handla tills lördag. Ha en jätte bra dag.






Platta.



Platta dit hår.

Torka håret! Om du ska föna det torrt, rikta hårtorken så att den blåser ovanifrån. Detta gör att du undviker att hårstråna blir flygiga.

 Applicera alltid en värmeskyddande produkt i håret före värmestyling.

Kamma igenom håret och sätt upp överhåret med en klämma på huvudet. Dela sedan in underhåret i lika stora delar.

Platta en del i taget, från rötterna till topparna, genom att dra en kam genom varje sektion och "följa efter" med plattången precis bakom kammen. På det sättet kan jag försäkra er om att håret blir jämnt plattat.

När du är färdig med underhåret släpper du ner överhåret och arbetar med det på samma sätt.

 
Avsluta med en glansspray! Det ger håret ett fint lyster och framförallt så ser håret finare ut. 


Dagens.





Obs. Inget smink.

Solen, så sommar känsla.

Hallå!

Hann aldrig att blogga imorse råka ligga kvar lite länge i sängen he-he sånt händer men ändå var jag itid i skolan. Skoladagen har varit hur bra som helst. Efter skolan så åkte jag hem och satte mig i solen och njött en stund att solen var framme och att himmlen var blå, sån härlig känsla. Nu så är dem andra iväg och jag ska börja laga lite mat snart. Efter maten ska nog jag och mamma till mobilia en sväng och sedan ska jag plugga lite.




Måndag.





Rätt färg.



Det finns fyra olika hudtoner. Rosa, gul, oliv och brun.
Gul brukar passa de flesta hudnyanser. Om du har en väldligt ljus hy kan du prova en foundation åt det rosa hållet (kallare). Om du är mörk i hyn ska du absolut vända dig till märken som är specialiserade för mörk hy.
De flesta gör misstaget att välja en för ljus foundation i tron om att de ska ge ett yngre och strålande ansikte, men istället blir ofta resultatet askgrått, fult och dött.
Enligt mig är det nästan värre när man väljer en för mörk nyans bara för att se brunare ut. Det enda som händer är att du ser hård, ofräsch och alldeles för tungt sminkad ut.
   


Valborg med dem bästa.

Kvällens bilder!



























Super lyckadkväll!

Hallå!

Idag (fredag) är det valborg och det har firas med tjejorna. Det har varit en jätte lyckad kväll med mycket skratt, sång och mat och bara anmällt trevligt faktiskt. Vi såg tyvär inget majbål men det gjorde faktiskt inte så mycket. Kväll tillbringas här hos mig. Vi började med en jätte god natcho talrik, och efter det åt vi grillat mmuummms, efter det så åt vi en stor frukt talrik så gott och ett bra avslut på maten. När vi hade vräkt i oss allt så var det mcket sång och skratt, konstigt nog så gick tiden så långsamt tycket vi/jag men men det gjorde inget. Ni får se bilder från kvällen snart.




RSS 2.0