Naglar.



Dina naglar.

Naglarna:

Skötning:
Naglar tar ett tag att få fina så jag kan säga på en gång att det kanske inte kommer ta en vecka direkt.

Börja med att införhandla en nagelfil i glas som jämfört med andra filar inte sliter på nageln och tillåter att man filar i två riktningar.

1 ) Om nagelns längd är så de går att fila rekomenderar jag att du gör det, fila de ungefär varje vecka i början ochså bara lite på toppen så kommer de snart börja växa en fin nagel som blir längre och längre.Du skall altså INTE fila av hela nageln när den börjar få längd.

2 ) Har du "ränder" i naglarna och om de inte är allt för svaga kan man även starta med att införhandla en polerningsfil. Den används ovanpå nageln för att slipa bort ränderna och skapa en fin glans.Passa med att fila för mycket bara, den grovaste sidan får MAX användas en gång i månaden annars kommer du troligtvis få en tunn nagel som inte växer sig och som bara smärtar.

3 ) Finner du att dina naglar är gula eller bara klena och sprickiga ?Första problemet är troligtvis att du använt för mycket nagellack utan ett så kallat underlack. För båda gäller att du införskaffar ett speciellt underlack, går att få ihop med överlack för ett rimligt pris.Är naglarna veka och går av hela tiden ska man använda genomskinligtnagellack eller under/överlack ev. i kombo med någon sorts stärkelse då de så småningom borde bli bättre.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0