Smink tips.


Smink för hud

Sen begynnelsens tid har vi strävat efter att få den perfekta babylena huden, utan för mycket glans eller för mycket matthet. Det finns oändligt många tips inom de här området men förutom de klassiska tipsen; drick mycket vatten, sov bra och mycket, stressa inte, rök inte, drick inte alkohol och ät bra mat, finns det andra knep man kan ta till för att uppnå önskat resultat.
Det senaste mest populära sminktips från makeupartister är primern. Den har en flytande konsistens och finns i olika färger som har olika användningsområden som att ta bort röda fläckar, gulaktig hy och tydliga blodkärl och andra blemmor. Med en primer som bas har du lagt den viktigaste förutsättningen för en felfri hy.

Ögon smink

Hur man ska sminka ögonen är väldigt individuellt beroende på vilka färger du har. Vanligtvis brukar man säga att grönögda passar i blåa ögonskuggor, brunögda i lila och bruna toner och blåögda passar i de flesta kalla färger. Märken som FACE och Make up store har många prisvärda coola ögonskuggor att välja bland.

Smink till läppar

För att ge illusionen om att ha större läppar finns det några alternativ. Det klassiska är att ha läppstift med ljus, rosa färger och läppglans. Man kan även måla lite utanför med en svag läppenna och dutta lite extra glans vid överläppens amorbåge. På senare tid har det dykt upp läppglans med ”plumping” effekt på marknaden. Meningen om hur bra de faktiskt fungerar är oenig men visst ger vissa lip plumpers märkbar effekt.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0