Dina läppar.



Tips!
Ljusa färger gör läpparna fylligare, medan mörka färger gör dem mindre framträdande.

Läppenna
För att markera läppkonturen, förhindra att läppstiftet flyter ut i de fina linjerna runt munnen, samt sitter kvar längre, är det bra att använda läppenna. För enklaste applicering börja med amorbågen och arbeta dig utåt med små fina drag. Börja därefter i mungipan och arbeta dig inåt och låt de båda linjerna mötas.

Tips!
För att hitta den läppenna som passar bäst, applicera läppstiftet du valt på baksidan av din hand. Applicera den läppenna du tror passar bäst vid sidan av läppstiftet. Du kan då se den kombinationen som passar bäst.

Fylligare läppar
Applicera en mjukgörare samt färg som vanligt och applicera sedan lite läppglans i mitten av din över- samt underläpp för att ge läpparna lite extra glans och fyllighet.

Blödande läppfärg
Applicera läppstift som vanligt. Doppa hörnan på en torr kilformad svamp i ett löst puder och dutta på de övre och lägre hörnorna av din mun och på kanten till läpparna. Borsta bort överflödigt puder med en oanvänd del av din svamp.

Snabba upp din läppbehandling
Investera i produkter som kan användas på mer än en del av ansikte, såsom läppar och kinder. Använd fullständigt tonade eller skinande läppbalsam istället för att lägga tid på att applicera läppliner och läppstift.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0